Noorwegen

Geplaatst op

PCM202312251042-Pano

Afbeelding 1 van 16

De Hurtigruten Postboot vaart al 150 jaar van Bergen naar Kirkenes en weer terug. Wij hebben van 23 december 2023 tot 3 januari 2024 deze mooie reiis gemaakt aan boord van de Nordlys, een van de schepen die dagelijks vertrekken vanuit Bergen. De veerboot met aan boord circa 200 hutten vaart 24 uur per dag en doet onderweg naar Kirkenes 34 havens aan. Afhankelijk van de bestemming gaat er vracht en/of pasagiers van of aan boord en ligt de boot van 10 minuten tot meerdere uren aan de kade. In de grotere steden en toeristische bestemmingen is er de gelegenheid van boord te gaan en om excursies te volgen. Steden zoals Bergen, Alesund en Trondheim zijn zeker de moeite waard om te bezichtigen en mooie wandelingen te maken. Aan boord is er niet heel veel vertier, maar een dageslijkse lezing, de fitness, de whirlpools, de bar en restaurants maken toch dat je je niet gauw zal vervelen. Vooral het continue veranderende uitzicht zal je bezig houden. Gauw warm aankleden en rennen naar het dek om maar vooral niets te missen. En heb je mazzel dan kan je ook nog genieten van het Noorderlicht. Wij kunnen deze reis zeker aanbevelen, maar wacht vooral op een aanbieding, want goedkoop bestaat niet in Noorwegen.

Eén antwoord op “Noorwegen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *