Nieuw Zeeland

Geplaatst op

Begin 2020 zijn wij voor 5 weken naar Nieuw Zeeland op vakantie geweest. Het was al heel lang een droom die we op dat moment konden vervullen. Het werd een roadtrip over beide eilanden die begon in Dunedin op het Zuidereiland en eindigde in Auckland op het Noordereiland. In 5 weken hebben we geprobeerd zoveel mogelijk highlights van het land te zien. De Doubtful Sound in het fjordengebied, Fransz Josef Glacier, Mount Cook, de Pancake Rocks, Arthur’s Pass, Abel Tasman National Park, Straat Cook, Wellington, Kapiti Island, Napier en Cape Kidnappers, De Tongariro Alpine Crossing, Taupo, Waiotapo Thermal Wonderland, Rotorua, Hot Water Beach en de Coromandel en nog veel meer. Teveel om op te noemen. Het is een fantastisch land waar we ooit nog een keer naar terug willen keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *