Genimar & Manuel

Genimar en Manuel zijn nog jong maar hebben een zeer volwassen besluit genomen. Zij zijn in verwachting van een baby en hebben samen besloten hier vol voor te gaan. Dat er dan heel veel in korte tijd op je af komt zal duidelijk zijn. Er moeten heel veel besluiten genomen worden en van alles worden geregeld en vastgelegd. Ik ken Manuel al een paar jaar doordat ik hem ooit samen met zijn familie heb gefotografeerd. Toen ik het verhaal vernam van hem en Genimar heb ik contact gelegd. Als fotograaf wil ik graag een document maken waar zij later op terug kunnen vallen, want dit moment gaat zeer snel aan hen voorbij. Door het in beeld te vatten wil ik het vastleggen voor later. Helaas zijn niet alle momenten en ideeën tot nu toe vastgelegd door wat complicaties. Maar onlangs hebben we toch een mooie serie foto’s kunnen maken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.