Red Lips & Smokey Eyes

PCM201506060917 PCM201506060974 PCM201506061127Ik kende Sasha al van een eerdere fotoshoot, toen nog met lang haar en iets jonger. We hadden ooit afgesproken nog een keer de studio in te gaan en afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Sasha had aangegeven haar eigen make-up te kunne verzorgen en ik had het idee om hier een thema omheen te maken. In een paar stappen hebben we de make-up opgebouwd om uiteindelijk bij de smokey eyes te komen. Vriend Martijn was ook meegekomen naar de studio, dus dan moet je ook op de foto. Bijgaand een paar van de vele foto’s die we hebben gemaakt. Sasha blijkt dus gouden handjes te hebben voor de make-up. Op haar blog op kan je hier meer over lezen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.