Fotoshoot Annemiek

_DSC2369 _DSC2478Annemiek heeft al meerdere keren voor mij model gestaan. Ze weet inmiddels wat er bij komt kijken. Daarom wilden we weer eens iets anders doen. In een paar stappen hebben we de make-up opgebouwd en met kleuren gewerkt. Na wat probeersels met kleding en lichtopstelling zijn we aan de slag gegaan met dit als resultaat. Laat maar horen wat je er van vindt. De fotograaf en het model zijn er in ieder geval tevreden over, maar we staan graag open voor commentaren ter verbetering.

1 Response

  1. Peter,

    Mooie reeks ben het eens over de reacties over vierkante uitsnede, daarnaast vind ik bij foto 8 de verzadiging te ver teruggenomen waardoor ze volgens mijn smaak te grauw wordt. Wat ik jammer vind is dat ze een zwarte BH draagt die m.i. te veel contrasteert met het truitje. Maar mooi belichting en visagie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.