Familie fotoshoot

_DSC0952 _DSC1169Het was alweer ruim 2 jaar geleden dat ik bij deze familie thuis voor het eerst foto’s  gemaakt heb. Hoog tijd dus voor een nieuwe sessie nu de kinderen toch alweer een stuk ouder zijn. Het worden al echt fotomodellen die er zin in hadden om weer op de foto te gaan. Dit keer gewerkt met zowel een witte als een zwarte achtergrond om lekker veel verschillende foto’s te maken. Dit is een kleine selectie van het resultaatfamilievhKaar van een gezellige middag fotograferen op locatie. Lijkt je dit ook leuk om te doen, stuur dan even een berichtje naar info@petermoerman.nl

Het familieportret hiernaast is samengesteld uit losse foto’s die later zijn samengevoegd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.