The Tightropes in de Boerderij Zoetermeer

_DSC9869 _DSC9958-bewerktDe Groningse band The Tightropes traden op in het voorprogramma van Virgil & the Accelerators. Ik had echter na 2 nummers al niet meer het idee dat ik naar een voorprogramma stond te luisteren. Deze band zet met enorme inzet en charismatische inzet van de leadzanger een prima set neer. Omdat ik eindelijk weer eens een foto accreditatie had kon ik lekker mijn gang gaan. Bij concerten fotograferen blijft een technische en creatieve uitdaging. Het gebrek aan licht en de overvloed aan gekleurd licht (dit spreekt elkaar een beetje tegen) maakt het moeilijk om scherpe en mooie beelden te maken. De benodigde hoge iso’s en kleine diafragma’s maken het er niet makkelijker op. Meestal start ik met sluitertijdvoorkeuze en auto iso. De witbalans gaat op gloeilamp of daglicht. Zodra ik een idee heb van de te behalen diafragma’s en iso waarden ga ik over op manuele instellingen. Bijgaand de foto¬†impressie van deze band.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.