FIAP Worldcup voor clubs

Alone at the station

Met deze foto heb ik mijn eerste FIAP acceptatie behaald met 13 van de 15 maximaal haalbare punten. Dit betekend dat de foto door een internationale jury is beoordeeld en goed bevonden is. Dit gebeurt maar met een bepaald percentage van de ingezonden foto’s. Je zult begrijpen dat ik hier best trots op ben. Dit smaakt naar meer, want bij een bepaald aantal acceptaties kan je een FIAP onderscheiding aanvragen. Dat is toch een waardeoordeel over de kwaliteit van je foto’s. Hierbij nog een link naar de FIAP worldcup site http://www.fiap.net/Rworldcup.php?param=8FWC#INDIV
Als Fotogroep Zoetermeer hebben we nog een hele stap te zetten naar de top. De winnaars hebben een gemiddelde van meer dan 13 punten per foto gescoord (max 15 punten). Volgend jaar ga ik zeker weer mee doen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.