Vogels 2013

_DSC3482

Grote canadese gans

Als vogelliefhebber heb ik afgelopen jaar veel te weinig rondgelopen in de natuur. Dit heeft ook gevolgen voor het aantal vogelfoto’s die ik heb kunnen maken en die ik de moeite waard vindt om te tonen. Dat heeft ook te maken met het feit dat de meest bekende soorten al een keer op de plaat zijn gezet en je niet in herhaling wilt vallen. Ook ben ik er geen liefhebber van om met nog 200 andere fotografen naar bijvoorbeeld een Sperweruil te gaan staan staren. Ja dan moet je het dus hebben van veel in de natuur verblijven, en dat heb ik dus te weinig gedaan. Volgend jaar weer een nieuwe poging. Bijgaand een kleine selectie van de vogelfoto’s van dit jaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.