Badminton

Conquesto jeugdtoernooi 2011 Conquesto jeugdtoernooi 2011Badminton is een attractieve sport, zowel om te beoefenen als om te bekijken. Het fotografisch in beeld brengen is ook een sport op zich. Doordat het spel zeer snel en dynamisch is, en meestal in sporthallen wordt beoefend met net te weinig licht, heb je zowel een goede snelle lens als een zeer goede autofocus nodig. Als je dit niet hebt, ben je vooral aangewezen op je eigen vaardigheden. Dit zijn foto’s van het jeugdtoernooi bij Conquesto uit Zoetermeer van ca.  2 jaar geleden. De meeste foto’s zijn gemaakt met een 35 mm prime lens met een diafragma 1.8. Dit geeft bij een wat hogere iso waarde (1600) een voldoende korte sluitertijd en tevens een fraaie onscherpte. Bijgaand een fotoserie in zwart/wit omgezet. Dit geeft de focus puur op het beeld, zonder afleidende kleuren. Er zijn fotografen die van deze tak van de fotografie hun specialiteit hebben gemaakt. Ben je hier in geinteresseerd, kijk dan eens op de site van Rene Lagerwaard

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.