Zeelandbrug

_DSC2820 _DSC2828Onderweg naar Antwerpen voor een weekend met de Fotogroep Zoetermeer heb ik eindelijk eens de Zeelandbrug kunnen fotograferen. Gewapend met camera, statief, ND1000 filter en afstandsbediening heb ik vanaf diverse standpunten de brug in beeld gebracht. Door toepassing van het filter wordt de sluitertijd met 10 stappen verlengd. Hierdoor wordt het water één vlakke softe massa, en kan je bijvoorbeeld beweging van de wolken vastleggen. Dit geeft een speciaal effect aan de foto’s. In bijgaande serie heb ik dit een aantal malen toegepast. Ik wil nog een keer terug bij een mooie zonsondergang, want dit keer was de lucht en het licht niet echt spectaculair.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.