Buytenpark 8 juni 2013 erg vroeg

_DSC6656En dan sta je eindelijk eens erg vroeg op (5 uur) om een mooie zonsopgang mee te maken…… is het bewolkt en zie je een half uur later een waterig zonnetje. Maar ja niet getreurd, want er is genoeg moois te zien en te horen rond deze tijd van de dag. Iso iets omhoog vanwege het gebrek aan licht en dan op zoek naar alles wat loopt en vliegt. Ik wordt begroet door een kudde schapen, waarvan er twee duidelijk meer moed hebben dan de rest van de groep. De in grote getale aanwezige zangvogels geven rond deze tijd een geweldig concert. Twee buizerds cirkelen gezamenlijk boven het park. Verder zijn er rietzangers, grasmussen, kneuen, etc. Ik heb naast foto’s ook twee filmpjes geupload. Die kan je onder dit bericht vinden.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.