FGZ portretgroep Debby en Céline

_DSC6566Debby en Céline, moeder en dochter, dat is weer eens wat anders. Maandagavond was weer de portretgroep aan de beurt. Elke keer is het weer spannend of alles goed geregeld is. Zijn de spullen op tijd en compleet, is de visagie geregeld, komen de modellen en op tijd. Dit keer was het wederom tot in de puntjes geregeld. De modellen en de fotografen hadden er zin in. De modellen doken gelijk de visagie in, weer prima verzorgd door Pia trouwens. De 4 fotografen zetten in de tussentijd de achtergronden en de lichtinstallatie op. Omstreeks 8 uur gaan we aan de slag met de foto’s. Het leuke is dat iedere fotograaf zijn eigen stijl heeft en hanteert. De modellen zullen ook zeer gevarieerde foto’s zien tijdens de nabespreking. Bijgaand alsvast een voorproefje van wat ik aan foto’s heb gemaakt. Inmiddels heb ik een selectie gereed met de definitieve foto’s van deze avond. Bijgaand het eindresultaat.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.