Bruiloft Hester en Dennis

_DSC1668Vrijdag was het dan eindelijk zover, een spannende dag, zowel voor het bruidspaar Hester en Dennis als voor mij. Een bruidsreportage geeft altijd weer wat extra spanning. Want als het mislukt of niet lekker loopt heb je geen tweede kans om het over te doen. We hadden voor de reportage het Bospark in Alphen uitgekozen, een mooi park met lanen en waterpartijen, dus leuke plekjes voor de foto’s. Maar dan moet weer wel meezitten, en dat ging helaas even fout. Precies om half één ging het echt regenen. Gelukkig had het bruidspaar nog een alternatieve binnenlocatie gevonden, een tropische tuin in Burgerveen. Hier hebben we de fotoshoot gedaan, en samen met hun drie kinderen is het een leuke reportage geworden. Daarna terug naar hun huis om de gasten te ontvangen en om half vier naar het oude raadhuis in Alphen voor de huwelijksvoltrekking. Al met al een vermoeiende maar inspirerende dag met een stralend bruidspaar en ca. 1150 foto’s om te selecteren. Bijgaand wat foto’s van de reportage in de tropische tuin en het raadhuis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.