Blue Lavender

_DSC2561-bewerkt-2_DSC2790Het vocaal dames ensemble Blue Lavender zingt sinds enige tijd in een nieuwe samenstelling. Tijd dus voor nieuwe foto’s voor pr en de website, en ook omdat het gewoon leuk is om te doen. Na het opstellen van de belichting en de achtergrond wilde ik beginnen met de fotoshoot, maar ja 4 dames zijn niet gauw tevreden over de kleding en make-up, dus dat duurde nog even. Maar als het feest dan eindelijk kan beginnen ontstaat er iets moois. Lekker ontspannen, de één wat meer dan de ander, fotografeer ik ze in diverse opstellingen, terwijl ze er gelijk maar een repetitie voor een komend optreden van maken. Bijgaand wat foto’s van de groep en de individuen. Wil je de dames live zien en horen zingen, kom dan 24 mei naar hun concert.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.