Fotoshoot Arno, Kirsten en Amber

_DSC6035Zondag weer eens een familiefotoshoot. Arno, Kirsten en hun dochter Amber hadden er duidelijk zin in. Na het opstellen van de achtergrond en de flitsset konden we aan de gang. Amber was in een goede bui en duidelijk niet bang voor vreemde personen. Na een korte gewenningsperiode gingen we aan de slag en konden we flink wat foto’s maken met en zonder speelgoed, knuffels en papa en mama. Ook nog even naar buiten voor de afleiding en daarna weer door. Met zo’n muzikale vader erbij kwam er zelfs nog een trompet aan te pas. Al met al een hele leuke ochtend met een mooi resultaat tot gevolg. De foto’s zijn inmiddels klaar. Bijgaand een kleine selectie.

1 Response

  1. We waren op zoek naar een fotograaf voor wat leuke familiefoto’s en na wat zoeken op internet zijn we bij Peter terecht gekomen. We wisten niet precies wat we konden verwachten, maar hij hanteert een schappelijk tarief dus hebben we de gok maar genomen. Geen seconde spijt van gehad! Vriendelijke man, verstaat zijn vak, professionele apparatuur en stopt veel tijd in de nabewerking. De resultaten mogen er zijn! We hebben een leuke ochtend gehad en een prachtige reportage!

    Als ik volgende keer weer foto’s moet hebben weet ik bij wie ik moet zijn. Peter bedankt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.