Amsterdamse Waterleidingduinen

AWDDe Amsterdams Waterleidingduinen bieden elk jaargetijde een schitterend wandel en struingebied waar van alles te zien is. Mooie vergezichten, duinen, dieren, vogels. Vanaf de ingang De Oase kan je uren wandelen over de paden, maar vrij uniek, ook dwars door de natuur als je dat wilt. Hierdoor kom je nog eerder in aanraking met wild en allerlei vogels. Op dit moment zijn de herten door de winter behoorlijk hongerig en laten ze zich niet meer wegjagen door wandelaars. Ook zie je hier en daar kadavers liggen van exempplaren die de winter niet hebben overleefd. Dit geeft echter de rest van de voedselketen weer voedsel. Bijgaand weer een selectie van de foto’s

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.