Antwerpen

Centraal Station AntwerpenDe kerstvakantie is een uitgelezen moment om steden te bezoeken. Je hebt toch niet anders te doen en het is nog leuk ook. Deze dag zit het weer echter niet mee, maar we gaan toch maar. Eerst even een vluchtige blik op het MAS om de kaarten op te halen en wat foto’s te maken, daarna de auto op de kaai geparkeerd en we beginnen de dag met een bak koffie met uitzicht op de Stroom zoals ze dat hier noemen. Een bezoek aan de voetgangers en fietstunnel mag daarna niet ontbreken. Vervolgens gaan we de stad in om te shoppen, het MoMu te bezoeken en ook gaan we nog langs het centraal station. We sluiten de dag af in het MAS voor een rondleiding in de avond. Bijgaand de foto’s van deze lange maar leuke dag.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.